neděle 6. března 2016

Co je Světlo dneška?

Světlo dneška - pro někoho se to možná může jevit jako poněkud zavádějící název, pro jiného jako hluboká filozofická myšlenka a další nad významem raději ani nepřemýšlí, avšak jak je tomu ve skutečnosti? Za jakým účelem tento web vznikl? Kdo jsme a co vám můžeme nabídnout? Právě na tyto a mnohé další otázky vám poskytne následující článek odpovědi.

Zdroj sluníček: worldartsme.com

Světlo dneška vzniklo kvůli jediné věci a to poukázat na tu osvětlenou, tedy veselou a usměvavou, část tohoto, často dosti potemnělého, světa. Ukázat, že na všem zlém se nechá najít něco dobrého. Naším cílem je vyvolat na vašich tvářích úsměv, ale zároveň i vnuknout do té kulaté věci, kterou všichni nosíme na krku, něco na přemýšlení. Nebuďte ale na omylu, naším úmyslem není psát pouze motivační články jednoho rázu, jako nespočet dalších pisálků ztracených kdesi uprostřed blogosféry. Hodláme se zabývat rozvernými tématy z různých soudků, ať už se jedná o názorové články, zajímavosti a novinky ze světa a z různých oblastí, literární tvorbu, případné společné i samostatné recenze a srovnání rozdílných pohledů na tutéž věc. 

S námi, autorkami, máte možnost se blíže seznámit v sekci výstižně nazvané "Autoři". Obě dvě jsme studentky střední školy, obě dvě jsme nalezly nemalou zálibu ve psaní. Zároveň máme obě dvě častokrát zcela rozdílné charaktery a názory, což nám nikterak nebrání v přátelství. Svým příkladem bychom vám chtěli ukázat, že klidně i s tím hrozným, panovačným a hlučným sousedem od vedle, jehož řeči vám jsou tolik proti srsti (zde si domyslete vlastní osobu, vám tuze nepříjemnou), si při troše dobré vůle můžete podat ruku.

Kontakt:  Jakékoliv vaše dotazy a připomínky rády zodpovíme na e-mailové adrese svetlodneska@gmail.com
Pro otázky na jednotlivé autorky prosím využijte našich osobních mailů:
Lory Humble: loryhumble@gmail.com
Daniela Ryplová: dajaryplova@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat